Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4218
Title: Екологія
Authors: Маменко, О. М.
Портянник, С. В.
Юрченко, В. В.
Keywords: антропогенні фактори;екологічний оптимум;ксенобіотики;біоценоз;трофічна структура екосистеми;техногенний впли;гідросфера Землі;нормативні документи;штучні джерела радіації;променева хвороба
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДЗВА
Citation: Маменко О. М., Портянник С. В., Юрченко В. В. Екологія. Підручник за модульним методом навчання та з тестовим контролем і рейтинговою оцінкою знань студентів. Харків: ХДЗВА, 2017. 430 с.
Abstract: У підручнику відповідно до програм вузів сільськогосподарського профілю узагальнено і систематизовано фактичний науково-практичний матеріал з основ сучасної екології. Акцентовано увагу на взаємозв’язках сільськогосподарських тварин та людини з навколишнім природним середовищем, а також на екологічній безпеці в тваринництві. Висвітлено радіаційні, ксенобіотичні і природоохоронні проблеми та можливості їх подолання. Розроблено оцінку знань студентів на основі виконання комплексних кваліфі- каційних завдань з урахуванням модульно-рейтингової системи. Для студентів та викладачів вищих закладів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4218
Appears in Collections:Підручники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ecology_module_method_17.pdf9.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.