Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42076
Title: Математичне моделювання процесу змішування концентрованих кормів з жиророзчинними вітамінами
Other Titles: Математическое моделирование процесса смешивания концентрированных кормов с жирорастворимыми витаминами
Mathematical design of process of mixing of the concentrated forages with gyrorastborymymy vitamins
Authors: Славкова, Л. Г.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Славкова Л. Г. Математичне моделювання процесу змішування концентрованих кормів з жиророзчинними вітамінами. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 121 «Технічний сервіс машин для рослинництва». 2012. С. 218-226.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; № 121
Abstract: Розглядаючи динаміку двохфазного розрідженого шару концентрованих кормів, на який діє направлений потік дрібнодисперсних краплин жиророзчинних вітамінів побудовані траєкторії їх руху і визначено якість їх розподілення в залежності від технологічних параметрів змішувача.
Рассматривая динамику двухфазного разреженного слоя концентрированных кормов, на который действует направленный поток мелкодисперсних капель жирорастворимых витаминов построены траектории их движения и определенно качество их распределения в зависимости от технологических параметров смесителя.
Examining the dynamics of diphasic разреженного layer of the concentrated forages, on which the directed stream of melcodyspersnyx drops of gyrorastborymymy vitamins operates the trajectories of their motion are built and quality of their distributing is certain depending on the technological parameters of mixer.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42076
ISBN: 5-7987-0176Х
Appears in Collections:Випуск 121: Технічний сервіс машин для рослинництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_121_2012_42.pdf404.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.