Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42022
Название: Хемометрія для оцінювання якості чаю
Авторы: Білан, Д. Д.
Научный руководитель: Губський, С. М.
Добровольська, О. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Білан Д. Д. Хемометрія для оцінювання якості чаю. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Губський С. М., Добровольська О. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 69-70.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42022
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_69-70.pdf729.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.