Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42008
Title: Удосконалення копчених виробів із м’яса птиці
Authors: Махортова, Н. В.
Тихонова, Д. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Большакова, В. А.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Махортова Н. В., Тихонова Д. В. Удосконалення копчених виробів із м’яса птиці. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Большакова В. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 59.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42008
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_59.pdf708.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.