Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41861
Название: | Шрот плодів шипшини – перспективна сировина для покращення якості та харчової цінності хліба |
Авторы: | Мельник, К. І. Масляннікова, А. В. Сологуб, Ю. О. |
Научный руководитель: | Олійник, С. Г. Лапицька, Н. В. |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Мельник К. І., Масляннікова А. В., Сологуб Ю. О. Шрот плодів шипшини – перспективна сировина для покращення якості та харчової цінності хліба. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Олійник С. Г., Лапицька Н. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 37-38. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41861 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_37-38.pdf | 719.18 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.