Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41847
Title: Технологія структурованих десертів із використанням вторинної молочної сировини
Authors: Цвіренко, Ю. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Федак, Н. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Цвіренко Ю. В. Технологія структурованих десертів із використанням вторинної молочної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Федак Н. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 22-23.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41847
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_22-23.pdf724.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.