Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41841
Название: Технологія капкейків із бісквітного тіста з використанням лляного борошна
Авторы: Неласа, В. Г.
Научный руководитель: Свідло, К. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Неласа В. Г. Технологія капкейків із бісквітного тіста з використанням лляного борошна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Свідло К. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 16-17.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41841
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_16-17.pdf725.24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.