Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41841
Title: | Технологія капкейків із бісквітного тіста з використанням лляного борошна |
Authors: | Неласа, В. Г. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Свідло, К. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Неласа В. Г. Технологія капкейків із бісквітного тіста з використанням лляного борошна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Свідло К. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 16-17. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41841 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_16-17.pdf | 725.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.