Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4178
Title: | Нутриціологія. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» |
Authors: | уклад. Павлоцька, Лариса Федорівна уклад. Аксьонова, Олена Федорівна |
Keywords: | дієтичне харчування;фізіологія харчування;харчові продукти;генетично модифіковані продукти;харчові інгредієнти;раціони;біохімічні процеси;нутріціологія |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Нутриціологія: опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-кваліфікаційна програма «Дієтологія та харчова безпека»); уклад.: Л. Ф. Павлоцька, О. Ф. Аксьонова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 131 с. |
Abstract: | Метою вивчення дисципліни «Нутриціологія» є здобуття необхідних знань та умінь для вибору та реалізації напрямів покращення виробництва продуктів харчування, забезпечення збалансованості раціонів з урахуванням соціальних зрушень, технічного прогресу та розвитку різноманітних типів підприємств харчування. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4178 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nutrition_18.pdf | 3.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.