Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4178
Title: Нутриціологія. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
Authors: уклад. Павлоцька, Лариса Федорівна
уклад. Аксьонова, Олена Федорівна
Keywords: дієтичне харчування;фізіологія харчування;харчові продукти;генетично модифіковані продукти;харчові інгредієнти;раціони;біохімічні процеси;нутріціологія
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Нутриціологія: опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-кваліфікаційна програма «Дієтологія та харчова безпека»); уклад.: Л. Ф. Павлоцька, О. Ф. Аксьонова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 131 с.
Abstract: Метою вивчення дисципліни «Нутриціологія» є здобуття необхідних знань та умінь для вибору та реалізації напрямів покращення виробництва продуктів харчування, забезпечення збалансованості раціонів з урахуванням соціальних зрушень, технічного прогресу та розвитку різноманітних типів підприємств харчування.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4178
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nutrition_18.pdf3.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.