Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41753
Назва: Удосконалення технології десертної продукції з використанням нетрадиційної сировини
Автори: Кандауров, Б. Д.
Науковий керівник : Журавльов, С. В.
Гурікова, І. М.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кандауров Б. Д. Удосконалення технології десертної продукції з використанням нетрадиційної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Журавльов С. В., Гурікова І. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 10-11.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41753
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_10-11.pdf725.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.