Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41594
Title: | Адаптивное управление безопасными технологическими процессами диффузионного отделения сахарного производства |
Other Titles: | Адаптивне управління безпечними технологічними процесами дифузійного відділення цукрового виробництва Adaptive management of safe technological processes diffusive office of sugar production |
Authors: | Ляшенко, С. А. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Ляшенко С. А. Адаптивное управление безопасными технологическими процессами диффузионного отделения сахарного производства. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. вип. 148 «Технічні науки» «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2014. С. 520-527 |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 148 |
Abstract: | В статье рассмотреть адаптивный подход для построения моделей
нестационарных технологических процессов в диффузионном отделении
сахарного производства. Получен алгоритм адаптивного управления.
Представлены результаты моделирования при адаптивном управлении. В статті розглянуто адаптивний підхід до побудови моделей нестаціонарних технологічних процесів у дифузійному відділенні цукрового виробництва. Отримано алгоритм адаптивного управління. Наведено результати моделювання при адаптивному управління. In article to consider adaptive approach for creation of models of non stationary technological processes in diffusion separation of sugar production. The algorithm of adaptive management is received. Results of modeling are presented at adaptive management |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41594 |
ISBN: | 5-7987-0176 Х |
Appears in Collections: | Вип. 148: Механізація сільськогосподарського виробництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
84_148_2014_МСМ.pdf | 293.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.