Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41281
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЄсінова, Н. І.-
dc.contributor.authorШевченко, Ю. В.-
dc.date.accessioned2023-10-24T06:39:05Z-
dc.date.available2023-10-24T06:39:05Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationШевченко Ю. В. Принципи формув ання нової системи соціального захисту працівників. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Єсінова Н. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 58.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41281-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПринципи формув ання нової системи соціального захисту працівниківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_58-58.pdf138.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.