Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41281
Назва: Принципи формув ання нової системи соціального захисту працівників
Автори: Шевченко, Ю. В.
Науковий керівник : Єсінова, Н. І.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Шевченко Ю. В. Принципи формув ання нової системи соціального захисту працівників. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Єсінова Н. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 58.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41281
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_2_58-58.pdf138.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.