Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41281
Название: Принципи формув ання нової системи соціального захисту працівників
Авторы: Шевченко, Ю. В.
Научный руководитель: Єсінова, Н. І.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шевченко Ю. В. Принципи формув ання нової системи соціального захисту працівників. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Єсінова Н. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 58.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41281
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_2_58-58.pdf138.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.