Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4103
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стецюк, П.А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-02T09:25:18Z | - |
dc.date.available | 2022-08-02T09:25:18Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Стецюк П.А. Фінансові та інституціональні аспекти конкурентоспроможності підприємств. 2014. № 3. С. 77 | uk_UA |
dc.identifier.other | УДК 338.439.4:633.1 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4103 | - |
dc.description.abstract | В статье проанализированы существующие проблемы формирования эффективной конкурентной среды аграрного производства и обоснованы предпосылки использования институциональных и финансовых механизмов для повышения конкурентоспособности предприятий отрасли. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article it is analyses existent problems of forming of effective competition environment of agrarian рroduction and pre-conditions of the use of institutional and financial mechanisms are reasonable for the increase of competitiveness of enterprises of industr.y | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Економічні науки;№ 3 | - |
dc.title | Фінансові та інституціональні аспекти конкурентоспроможності підприємств | uk_UA |
dc.title.alternative | Financial and institutional aspects of competitiveness of enterprises. | uk_UA |
dc.title.alternative | Финансовые и институциональные аспекты конкурентоспособности предприятий. | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 3 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Stetsyuk .pdf | 266.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.