Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39775
Назва: Модернізація лінії з виробництва м'ясного паштету та пакування його в ковбасну оболонку
Автори: Оганесян, Г. Г.
Науковий керівник : Червоний, В. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Оганесян Г. Г. Модернізація лінії з виробництва м'ясного паштету та пакування його в ковбасну оболонку. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Червоний В. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 312.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39775
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_312-312.pdf156.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.