Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39775
Название: Модернізація лінії з виробництва м'ясного паштету та пакування його в ковбасну оболонку
Авторы: Оганесян, Г. Г.
Научный руководитель: Червоний, В. М.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Оганесян Г. Г. Модернізація лінії з виробництва м'ясного паштету та пакування його в ковбасну оболонку. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Червоний В. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 312.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39775
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_312-312.pdf156.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.