Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39769
Title: Разработка технологии обогащенных хлебобулочных изделий
Authors: Лесникова, Н. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Рыбаков, Ю. С.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лесникова Н. А. Разработка технологии обогащенных хлебобулочных изделий. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Рыбаков Ю. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 306.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39769
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_306-306.pdf157.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.