Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2014
Випуск 1 (19)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2014
Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продукті
Обозна, Маргарита Василівна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Дьяков, Олександ Георгійович
2014
Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинці
Любенко, Галина Дмитрівна
;
Обозна, Маргарита Василівна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Дьяков, Олександр Георгійович
Discover
Author
2
Обозна, Маргарита Василівна
1
Дьяков, Олександ Георгійович
1
Дьяков, Олександр Георгійович
1
Любенко, Галина Дмитрівна
Subject
1
free and bound moisture
1
gelation
1
herbal supplements
1
hydrocolloids
1
soft cheese product
1
synergism
1
thermoduric
1
вільна та зв’язана волога
1
гідроколоїди
1
растительные добавки
.
next >
Date issued
2
2014
Has File(s)
2
true