Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39580
Название: Аналіз ефективності захисту українських національних страв як об’єктів інтелектуальної власності
Авторы: Веселова, Н. В.
Научный руководитель: Горєлков, Д. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Веселова Н. В. Аналіз ефективності захисту українських національних страв як об’єктів інтелектуальної власності. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Горєлков Д. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 288.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39580
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_288-288.pdf156.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.