Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2016
Випуск 2 (24)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Вплив конструктивних параметрів м’ясорубок на товарознавчі властивості січених м’ясних напівфабрикатів і виробів із них
Дюкарева, Галина Іванівна
;
Дуб, Володимир Васильович
;
Дуб, Ангеліна Вікторівна
2016
Дослідження дисперсних систем для створення полікомпонентних фаршевих мас
Крамаренко, Дмитро Павлович
;
Гіренко, Наталія Ігорівна
;
Дуб, Володимир Васильович
Discover
Author
1
Гіренко, Наталія Ігорівна
1
Дуб, Ангеліна Вікторівна
1
Дюкарева, Галина Іванівна
1
Крамаренко, Дмитро Павлович
Subject
1
disperse system
1
dispersion
1
forcemeat mass
1
grind
1
grinder
1
mince
1
property
1
shear stress
1
властивість
1
дисперсна система
.
next >
Date issued
2
2016
Has File(s)
2
true