Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2016
Випуск 1 (23)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Технологія наноструктурованих рослинних добавок із використанням неферментативного біокаталізу – механолізу біополімерів (гетерополісахаридів і білка)
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Котюк, Тетяна Валеріївна
;
Погарський, Олексій Сергійович
;
Лосєва, Світлана Михайлівна
2016
Нові бісквіти та хлібобулочні вироби, вітамінізовані натуральними каротиноїдними рослинними нанодобавками, для оздоровчого харчування
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Котюк, Тетяна Валеріївна
;
Тимофєєва, Надія Миколаївна
;
Лосєва, Світлана Михайлівна
Discover
Author
2
Лосєва, Світлана Михайлівна
2
Павлюк, Раїса Юріївна
2
Погарська, Вікторія Вадимівна
1
Погарський, Олексій Сергійович
1
Тимофєєва, Надія Миколаївна
Subject
1
activation
1
biopolymers
1
carotenoid herbal Nano supplements
1
fine-dispersed grinding
1
healthy food
1
heteropolysaccharides
1
mechanical destruction
1
mechanolys
1
nano-complexes
1
nanotechnology
.
next >
Date issued
2
2016
Has File(s)
2
true