Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39290
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛебединець, І. В.-
dc.contributor.authorСаєнко, С. Ю.-
dc.contributor.authorКостенко, С. М.-
dc.date.accessioned2023-09-12T11:03:23Z-
dc.date.available2023-09-12T11:03:23Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationЛебединець І. В., Саєнко С. Ю., Костенко С. М. Застосування сучасних засобів комп’ютерного моделювання під час проведення лабораторних робіт. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 360-361uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39290-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнформаційні технології в науці та навчальному процесі;Секція 16-
dc.titleЗастосування сучасних засобів комп’ютерного моделювання під час проведення лабораторних робітuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-360-361.pdf226.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.