Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3891
Title: Гроші та кредит
Authors: Ставерська, Т. О.
Близнюк, О.П.
Лисак, Г. Г.
Keywords: 072 Фінанси, банківська справа та страхування;еволюційна концепція;функція грошей;обмін товарів;сучасний монетаризм;комерційний;товарний
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Ставерська Т. О., Близнюк О. П., Лисак Г. Г. Гроші та кредит: курс лекцій для підготовки бакалаврів за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа та страхування (10 кредитів). Електрон. дані. Х.: ДБТУ, 2022. 1 електрон. опт. диск (CD-ROM); 12 см. 383 с.
Abstract: Курс лекцій з дисципліни «Гроші та кредит» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. У підручнику висвітлені теоретичні аспекти функціонування в ринковій економіці таких економічних категорій, як гроші, кредит, грошовий та валютний ринки, визначені на цій основі методологічні засади формування, розвитку та діяльності банків, банківської, грошової та валютної систем. Проаналізовані процеси розвитку кількісної теорії грошей, сутність кейнсіанських та монетаристських грошових концепцій. Призначено для здобувачів освіти економічних спеціальностей закладів вищої освіти, аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3891
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KURS_GROSHI_CREDYT_9 (1).pdf5.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.