Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3890
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Станкевич, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-28T12:23:49Z | - |
dc.date.available | 2022-07-28T12:23:49Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Станкевич С.В. Шкідники олійних капустяних культур України: навч. посібник; Житомир: Видавництво «Рута», 2022. 242 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3890 | - |
dc.description.abstract | Охарактеризовано систематичний стан, діагностичні ознаки, поширеність у межах України шкідливих видів комах, їх біологію, екологію, економічні пороги шкідливості, заходи захисту олоійних капустяних культур, як від окремих видів, так і від комплексів шкідників. Наведено перелік пестицидів дозволених для захисту олійних капустяних культур від шкідників. Подано характеристику олійних капустяних культур, котрі вирощуються в Україні, висвітлено їхнє господарське значення, хімічний склад та показники якості олій. Для підготовки фахівців в аграрних вищих навчальних закладах ІІ–IV рівнів акредитації зі спеціальностей «Захист і карантин рослин» та «Агрономія». Може бути корисним фахівцям із захисту рослин, науковим співробітникам і агрономам, викладачам, аспірантам і всім тих, кого цікавить підвищення врожайності і якості насіння олійних капустяних культур. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Житомир: Видавництво «Рута» | uk_UA |
dc.subject | захист і карантин рослин | uk_UA |
dc.subject | агрономія | uk_UA |
dc.subject | ріпакової олії | uk_UA |
dc.subject | гірчиця | uk_UA |
dc.subject | редька олійна | uk_UA |
dc.title | Шкідники олійних капустяних культур України | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pests_of_oilseeds.pdf | 8.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.