Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3889
Title: Комунікативний менеджмент
Authors: Нагаєв, В. М.
Keywords: 073 Менеджмент;281 Публічне управління та адміністрування;051 Економіка;071 Облік і аудит;072 Фінанси;075 Маркетинг;076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Issue Date: 2022
Publisher: Харків : КП «Міська друкарня»
Citation: Комунікативний менеджмент : практикум для самостійного(дистанційного) закріплення лекційного матеріалу студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, економічних спеціальностей: 073 «Менеджмент», 281 «Публічне управління та адміністрування», 051«Економіка», 071 «Облік і аудит», 072 «Фінанси», 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Держ. біотехн. ун-т; уклад. В.М. Нагаєв. Харків: КП «Міська друкарня», 2022. 97 с.
Abstract: Практикум для самостійного (дистанційного) закріплення студентами лекційного матеріалу розроблено у відповідності з програмою курсу «Комунікативний менеджмент». Видання містить систему практичних вправ (виробничі ситуації, практичні завдання, ділові ігри, тестові завдання та контролі запитання), що методично формують компетентнісні навички та професійні вміння майбутніх фахівців з вирішення комунікативних операцій в умовах виробництва. Представлений методичний інструментарій дозволяє студентам самостійно опановувати теоретичний матеріал, виконувати індивідуальні вправи, формувати функції автодидактики. За темами курсу запропоновано індивідуальні навчально-дослідні завдання для формування дослідницьких навичок та творчих здібностей майбутніх фахівців. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, економічних спеціальностей.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3889
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nahayev_ praktykum_22.pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.