Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38783
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОмельченко, Галина Юріївна-
dc.contributor.authorМироненко, Ангеліна Олексіївна-
dc.date.accessioned2023-09-04T09:18:36Z-
dc.date.available2023-09-04T09:18:36Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМироненко А. О. Формування ефективної системи управління якістю туристичних послуг: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 242 – Туризм і рекреація; наук. кер. Г. Ю. Омельченко; Харків: ДБТУ, 2023. 90 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38783-
dc.description.abstractМетою дипломної роботи є дослідження формування ефективної системи управління якістю туристичних послуг. Для досягнення цієї мети вирішено наступні завдання: вивчено теоретичних аспектів управління якістю туристичних послуг, проаналізовано методи та підходи до управління якістю, визначено стандарти якості в туристичній галузі, розглянуто інструменти та методології, що застосовуються, досліджено сучасний стан системи управління якістю туристичних послуг в компанії «Join UP!», проаналізовано процеси надання послуг, виявлено проблем та визначено недоли, оцінки рівня задоволення клієнтів. Об'єктом дослідження є процеси, пов'язані з формуванням ефективної системи управляння кістю турис-тичних послуг. Предметом дослідження є теоретичні та практичні аспекти формування ефективної системи управляння якістю туристичних послуг. Методи дослідження: методи теоретичного узагальнення – для встановлення змісту та сутності, принципів та методів оцінювання якослі туристичних послуг; методи порівняння, групування, графічний метод при проведенні аналізу діяльності установи; метод SWOT-аналізу для дослідження зовнішнього середовищаuk_UA
dc.description.abstractThe aim of the thesis is to study the formation of an effective system of quality management of tourist services. To achieve this goal, the following tasks were solved: theoretical aspects of quality management of tourist services were studied, methods and approaches to quality management were analyzed, quality standards in the tourism industry were determined, tools and methodologies used were considered, the current state of the quality management system of tourist services in the company was studied. Join UP!", service provision processes were analyzed, problems were identified and shortcomings were identified, and customer satisfaction was assessed. The object of research is the processes related to the formation of an effective system of managing the quality of tourist services. The subject of the study is the theoretical and practical aspects of the formation of an effective system of management of tourism services. Research methods: methods of theoretical generalization - to establish the content and essence, principles and methods of evaluating the quality of tourist services; methods of comparison, grouping, graphic method when analyzing the activity of the institution; the method of SWOT analysis for the study of the external environment.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectоцінка якостіuk_UA
dc.subjectоцінювання якості туристичних послугuk_UA
dc.subjectтуристичні послугиuk_UA
dc.subjectформування ефективної системи управлінняuk_UA
dc.subjectметоди й принципи ефективного управляння якістю туристичних послугuk_UA
dc.subjectquality assessmentuk_UA
dc.subjectquality assessment of tourist servicesuk_UA
dc.subjecttourist servicesuk_UA
dc.subjectformation of an effective management systemuk_UA
dc.subjectmethods and principles of effective quality management of tourist servicesuk_UA
dc.titleФормування ефективної системи управління якістю туристичних послугuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра туризму-
Appears in Collections:242 – " Туризм і рекреація" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_T_242-19b-01_Mironenko_A.pdf
  Restricted Access
2.23 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.