Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38703
Title: The use of vegetable raw materials in the production of meat products
Authors: Abzhanova, Sholpan
Zhaksylykova, Gulshat
Nadirova, Sanam
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: S. Abzhanova, G. Zhaksylykova, S. Nadirova. The use of vegetable raw materials in the production of meat products. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 105-106
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38703
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-106-109.pdf175.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.