Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38695
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKhamitova, B. M.-
dc.contributor.authorErkinbek, U.-
dc.date.accessioned2023-09-01T17:54:02Z-
dc.date.available2023-09-01T17:54:02Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationKhamitova B. M., Erkinbek U. Enrichment of dairy products with additives of plant origin. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 87-90uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38695-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleEnrichment of dairy products with additives of plant originuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-88-91.pdf35.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.