Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38689
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSlashcheva, Alina-
dc.contributor.authorPadiorinа, Veronica-
dc.date.accessioned2023-09-01T17:40:35Z-
dc.date.available2023-09-01T17:40:35Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationSlashcheva Alina, Padiorinа Veronica. Innovative technologies in the bar industry. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 75-76uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38689-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleInnovative technologies in the bar industryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-76-77.pdf133.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.