Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38674
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorЮр’єва, О. О.-
dc.contributor.authorПогарський, О. С.-
dc.date.accessioned2023-09-01T14:26:35Z-
dc.date.available2023-09-01T14:26:35Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Юр’єва О. О., Погарський О. С. Розробка інноваційної технології оздоровчих сокових напоїв на основі високовітамінних дрібнодисперсних добавок із плодоовочевої сировини. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 59-60uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38674-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleРозробка інноваційної технології оздоровчих сокових напоїв на основі високовітамінних дрібнодисперсних добавок із плодоовочевої сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-60-61.pdf133.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.