Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38674
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorЮр’єва, О. О.-
dc.contributor.authorПогарський, О. С.-
dc.date.accessioned2023-09-01T14:26:35Z-
dc.date.available2023-09-01T14:26:35Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Юр’єва О. О., Погарський О. С. Розробка інноваційної технології оздоровчих сокових напоїв на основі високовітамінних дрібнодисперсних добавок із плодоовочевої сировини. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 59-60uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38674-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleРозробка інноваційної технології оздоровчих сокових напоїв на основі високовітамінних дрібнодисперсних добавок із плодоовочевої сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-60-61.pdf133.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.