Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38598
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАксьонова, О. Ф.-
dc.contributor.authorТоряник, Д. О.-
dc.date.accessioned2023-09-01T06:48:58Z-
dc.date.available2023-09-01T06:48:58Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationАксьонова О. Ф., Торяник Д. О. Досвід реалізації міждисциплінарних зв’язків під час викладання дисципліни «Екологічна експертиза харчових виробництв». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 167-168.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38598-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДосвід реалізації міждисциплінарних зв’язків під час викладання дисципліни «Екологічна експертиза харчових виробництв»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_167-168.pdf108 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.