Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38598
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Аксьонова, О. Ф. | - |
dc.contributor.author | Торяник, Д. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-01T06:48:58Z | - |
dc.date.available | 2023-09-01T06:48:58Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Аксьонова О. Ф., Торяник Д. О. Досвід реалізації міждисциплінарних зв’язків під час викладання дисципліни «Екологічна експертиза харчових виробництв». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 167-168. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38598 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Досвід реалізації міждисциплінарних зв’язків під час викладання дисципліни «Екологічна експертиза харчових виробництв» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_167-168.pdf | 108 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.