Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38272
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дядюк, М. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-25T12:58:25Z | - |
dc.date.available | 2023-08-25T12:58:25Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Дядюк М. А. Застосування устаткування малої потужності як засіб підвищення конкурентоспроможності та ризикостійкості малого та середнього бізнесу. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 188-191. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38272 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Застосування устаткування малої потужності як засіб підвищення конкурентоспроможності та ризикостійкості малого та середнього бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_188-191.pdf | 188.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.