Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38255
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПлотнікова, Р. В.-
dc.contributor.authorГринченко, Н. Г.-
dc.date.accessioned2023-08-25T12:22:04Z-
dc.date.available2023-08-25T12:22:04Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПлотнікова Р. В., Гринченко Н. Г. Дослідження властивостей стабілізаційної системи в межах виробництва морозива. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 151-153.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38255-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження властивостей стабілізаційної системи в межах виробництва морозиваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_151-153.pdf254.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.