Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38248
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorБабкіна, І. В.-
dc.contributor.authorКозін, С. М.-
dc.date.accessioned2023-08-25T12:09:09Z-
dc.date.available2023-08-25T12:09:09Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Бабкіна І. В., Козін С. М. Апарати для виробництва формованих виробів із тваринної сировини. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 128-132.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38248-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАпарати для виробництва формованих виробів із тваринної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_128-132.pdf256.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.