Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38194
Title: Методи розвитку фізичної якості – витривалості
Authors: Черних, М. М.
Русанов, М. В.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Черних М. М., Русанов М. В. Методи розвитку фізичної якості – витривалості. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 352-353
Series/Report no.: Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38194
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-352-353.pdf184.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.