Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38194
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧерних, М. М.-
dc.contributor.authorРусанов, М. В.-
dc.date.accessioned2023-08-24T13:04:00Z-
dc.date.available2023-08-24T13:04:00Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationЧерних М. М., Русанов М. В. Методи розвитку фізичної якості – витривалості. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 352-353uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38194-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15-
dc.titleМетоди розвитку фізичної якості – витривалостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-352-353.pdf184.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.