Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38190
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетрова, Л. І.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. Б.-
dc.date.accessioned2023-08-24T12:45:14Z-
dc.date.available2023-08-24T12:45:14Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationПетрова Л. І., Максимова Н. Б. Фізична витривалість – запорука розумової працездатності студентів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 344-345uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38190-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15-
dc.titleФізична витривалість – запорука розумової працездатності студентівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-344-345.pdf184.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.