Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38188
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Муравйова, О. М. | - |
dc.contributor.author | Саватєєва, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Крупей, М. І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-24T12:39:54Z | - |
dc.date.available | 2023-08-24T12:39:54Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Муравйова О. М., Саватєєва Л. В., Крупей М. І. Самостійна робота як провідна форма організації діяльності студентів заочної форми навчання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 340-341 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38188 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15 | - |
dc.title | Самостійна робота як провідна форма організації діяльності студентів заочної форми навчання | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_2-340-341.pdf | 184.97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.