Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38188
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМуравйова, О. М.-
dc.contributor.authorСаватєєва, Л. В.-
dc.contributor.authorКрупей, М. І.-
dc.date.accessioned2023-08-24T12:39:54Z-
dc.date.available2023-08-24T12:39:54Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationМуравйова О. М., Саватєєва Л. В., Крупей М. І. Самостійна робота як провідна форма організації діяльності студентів заочної форми навчання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 340-341uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38188-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15-
dc.titleСамостійна робота як провідна форма організації діяльності студентів заочної форми навчанняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-340-341.pdf184.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.