Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38183
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛемешева, Н. А.-
dc.date.accessioned2023-08-24T12:09:56Z-
dc.date.available2023-08-24T12:09:56Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationЛемешева Н. А. З історії робітфаку Українського інституту радянської торгівлі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 330-331uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38183-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15-
dc.titleЗ історії робітфаку Українського інституту радянської торгівліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-330-331.pdf185.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.