Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38180
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоршунова, І. П.-
dc.contributor.authorМіносян, А. С.-
dc.date.accessioned2023-08-24T12:04:27Z-
dc.date.available2023-08-24T12:04:27Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationКоршунова І. П., Міносян А. С. Психологічні аспекти дистанційного навчання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 324-325uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38180-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15-
dc.titleПсихологічні аспекти дистанційного навчанняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-324-325.pdf184.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.