Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38176
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКов’ях, І. І.-
dc.date.accessioned2023-08-24T11:52:18Z-
dc.date.available2023-08-24T11:52:18Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationКов’ях І. І. Time management in online education (Управління часом у дистанційному навчанні). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 316-317uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38176-
dc.description.abstractРозглядається питання і надаються рекомендації з розподілу часу викладача на постановку завдань, презентацію та пояснення матеріалу, перевірку домашніх завдань, інші види роботи зі студентами в режимі онлайн.uk_UA
dc.language.isoen_USuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15-
dc.titleTime management in online educationuk_UA
dc.title.alternativeУправління часом у дистанційному навчанніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-316-317.pdf185.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.