Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38174
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВарипаєв, О. М.-
dc.date.accessioned2023-08-24T11:47:11Z-
dc.date.available2023-08-24T11:47:11Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationВарипаєв О. М. Сучасна філософія та методологія освіти: парадигма визначення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 312-313uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38174-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15-
dc.titleСучасна філософія та методологія освіти: парадигма визначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-312-313.pdf185.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.