Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38133
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Капліна, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Столярчук, В. М. | - |
dc.contributor.author | Дудник, С. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-24T08:06:54Z | - |
dc.date.available | 2023-08-24T08:06:54Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Капліна Т. В., Столярчук В. М., Дудник С. О. Функціонально-технологічна роль рецептурних складових технології кексов на хімічних розпушувачах і підвищення їх харчової цінності за рахунок нетрадиційної рослинної сировини. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 113-117. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38133 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Функціонально-технологічна роль рецептурних складових технології кексов на хімічних розпушувачах і підвищення їх харчової цінності за рахунок нетрадиційної рослинної сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_113-117.pdf | 229.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.