Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38133
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКапліна, Т. В.-
dc.contributor.authorСтолярчук, В. М.-
dc.contributor.authorДудник, С. О.-
dc.date.accessioned2023-08-24T08:06:54Z-
dc.date.available2023-08-24T08:06:54Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКапліна Т. В., Столярчук В. М., Дудник С. О. Функціонально-технологічна роль рецептурних складових технології кексов на хімічних розпушувачах і підвищення їх харчової цінності за рахунок нетрадиційної рослинної сировини. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 113-117.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38133-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleФункціонально-технологічна роль рецептурних складових технології кексов на хімічних розпушувачах і підвищення їх харчової цінності за рахунок нетрадиційної рослинної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_113-117.pdf229.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.