Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38128
Title: Шляхи підвищення харчової цінності гарячих солодких страв
Authors: Дудкіна, О. О.
Гавриш, А. В.
Нєміріч, О. В.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дудкіна О. О., Гавриш А. В., Нєміріч О. В. Шляхи підвищення харчової цінності гарячих солодких страв. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 103-104.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38128
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_103-104.pdf234.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.