Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38119
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТерешкін, О. Г.-
dc.date.accessioned2023-08-24T07:27:22Z-
dc.date.available2023-08-24T07:27:22Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationТерешкін О. Г. Дизайн-мислення під час проектування закладів гостинності. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 68-69.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38119-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДизайн-мислення під час проектування закладів гостинностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_68-69.pdf171.26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.