Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38093
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, А. И.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorЯцун, Л. Н.-
dc.contributor.authorМихайлова, Е. В.-
dc.date.accessioned2023-08-24T06:11:25Z-
dc.date.available2023-08-24T06:11:25Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЧеревко А. И., Михайлов В. М., Яцун Л. Н., Михайлова Е. В. О роли научных разработок в стратегическом развитии сферы питания. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. I-XII.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38093-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleО роли научных разработок в стратегическом развитии сферы питанияuk_UA
dc.typeAnimationuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_I-XII.pdf203.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.