Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38077
Title: Сучасні тенденції розвитку харчування як чинника якості життя населення
Authors: Яцун, Л. М.
Заковоротна, І. М.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Яцун Л. М., Заковоротна І. М. Сучасні тенденції розвитку харчування як чинника якості життя населення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 302-304
Series/Report no.: Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38077
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-302-304.pdf189.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.