Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38061
Title: | Сталий розвиток туризму: холістичний підхід |
Authors: | Редько, В. Є. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Редько В. Є. Сталий розвиток туризму: холістичний підхід. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 448-450. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38061 |
Appears in Collections: | Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Marketynhovi_innovatsiyi_2017_448-450.pdf | 171.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.