Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38027
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБалковська, В. В.-
dc.date.accessioned2023-08-22T08:33:05Z-
dc.date.available2023-08-22T08:33:05Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБалковська В. В. Теоретичні основи формування, використання та охорони туристичних ресурсів України. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 403-404.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38027-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТеоретичні основи формування, використання та охорони туристичних ресурсів Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Marketynhovi_innovatsiyi_2017_403-404.pdf167.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.